Медведєв заявив, що мирний саміт дозволить РФ і надалі «вбивати українців»

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв цинічно прокоментував саміт миру, який має відбутися у Швейцарії та заявив, що він принесе Росії три вигоди

Неадекватний Дмитро Медведєв оскандалився коментарем з приводу саміту миру в Швейцарії, на якому лідери країн мають обговорити "формулу миру" президента Володимира Зеленського.

Медведєв заявив, що мирний саміт дозволить РФ і надалі «вбивати українців»

Дмитро Медведєв

Так ось колишній президент країни-агресора Росії вважає, що цей саміт принесе його країні "вигоди". На його думку, на цьому саміті президент Володимир Зеленський нібито зганьбиться. При цьому він у традиційній для себе манері образив главу української держави словами, які взагалі в дипломатичних колах ніколи не застосовують.

Крім того, Медведєв вважає, що саміт продемонструє "імпотенцію Заходу", який не зможе нічого вдіяти для того, щоб зупинити війну.

"Саміт дозволить нашим Збройним силам і надалі без перешкод і оглядок на чиїсь мудацькі "мирні ініціативи" продовжувати зачистку малоросійської території від неонацистів, а всім нам вести скрупульозну роботу з остаточного розвалу політичного режиму України та якнайшвидшого повернення історичних територій до Російської Федерації",

– розмріявся Медведєв.

При цьому він висловив подяку Швейцарії.

Нагадаймо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія насправді боїться проведення саміту миру у Швейцарії та хоче його зірвати. Справа в тому, кажуть аналітики, країна-агресор побоюється, що всі її міфи про війну в Україні будуть розвінчані і лідери світових держав зрозуміють, хто відповідає за війну. Після цього вони можуть примушувати РФ до миру на умовах України.

Кажуть, що саміт миру потрібен Україні з геополітичної точки зору , щоб сформувати коаліцію з країн, які змусять Росію припинити війну та забратися із захоплених територій.